icon picker

Elinstallationer

Alltid flexibla, alltid nära dig som kund

Vi hjälper dig gärna med alla typer av elinstallationer. Från byggström och belysning till rotrenoveringar och felsökning.

Vi hjälper dig med:
Elinstallationer
Byggström
Belysning
Rotrenoveringar
Felsökning
El service
Brattbergare
Kontakta oss

Vi hjälper dig med:

Elinstallationer
Byggström
Belysning
Rotrenoveringar
Felsökning
El service
Brattbergare
EAS

Oavsett uppdrag jobbar vi alltid nära dig som kund, ute i verksamheten.

Vid nybyggnationer är vi med i projekteringsfasen och under rotrenoveringar jobbar vi tätt med andra entreprenörer för att allt ska gå smidigt. Vi gillar helt enkelt att lösa problem. Och att leverera med kvalitet.

Underhåll och service är en stor del av vår vardag. Är du fastighetsägare och i behov av en enkel och trygg lösning sätter vi upp ett serviceavtal. Då kan du vara säker på att allt från akut felsökning till planerade underhållsarbeten sköts av en och samma leverantör med bra insyn i just din fastighet. 

“EAS är smidiga att jobba med, både på entreprenadsidan och styr. Det har fungerat väldigt bra med såväl projektledning som med montörerna ute på plats.”
Niklas Aronsson , Klubbchef ÖSK Ungdom

Energibesparing är en viktig fråga idag. Vi hjälper dig med åtgärder som får elräkningen att minska. Styrning efter närvaro och dagsljus är två exempel på effektivisering som faktiskt gör skillnad. Tillsammans går vi igenom just din fastighets nuläge och behov. 

Projekt vi jobbat med

Våra kunder är många och underbara! Här är några av de projekt vi jobbat med den senaste tiden.

EAS

ÖBO

Roligt projekt i Brickebacken! Elbilsladdning, ny belysning och nya motorvärmare.

Läs artikel
EAS

ÖSK Ungdom

Ny träningsbelysning på konstgräsplanerna på Ekängs IP ger bra ljus till ÖSK Ungdoms spelare. Och sänker energiförbrukningen med 62 procent.

Läs artikel

Kontakta oss!

Jag heter Johnny och jobbar som produktionschef här på EAS. Jag sysslar med det mesta som rör personal, drift och kunder hos oss. Frågor om nya projekt, utmaningar, samarbeten eller är du intresserad av en anställning – hör av dig till mig.

EAS

Johnny Ström

Produktionschef

Telefon:

E-post:

Se alla kontakter
EAS

Vill du hellre att vi ringer upp dig?

Lämna ditt namn och nummer så ringer jag upp dig.

Hidden