Vi stöttar

Alla kan göra något

Vi gillar helt enkelt att bry oss – gärna lokalt och för barn och ungdomar.

En annan mamma

Mäns våld mot kvinnor minskar inte. Tvärtom har behovet av stöd till våldsutsatta kvinnor och barn ökat markant senaste åren. Örebros medborgare behöver Kvinnohuset.

Vi är med som stödsponsor till kampanjen En annan mamma, vars insamlade pengar ger Kvinnohuset möjlighet att stötta barn med trygghet, aktiviteter och utflykter i en turbulent vardag.

Örebro Hockey Dam

Vi på EAS är stolt dräktpartner till Örebro Hockey Dam. Klara för Sveriges näst högsta serie (NDHL) från och med säsongen 2023/24!

Sport är för alla och självklart stöttar vi hockeyn i Örebro!

ÖSK Ungdom

Vi har länge varit med och stöttat barns idrottande. Varför? För att barn och ungdomar är det viktigaste vi har såklart.

ÖSK Ungdom är en ytterst levande ungdomsförening med över 2400 medlemmar, 90 aktiva lag och 360 ledare. De jobbar aktivt med fotboll, innebandy, handboll och bandy för ungdomar i trakten. Heja ÖSK Ungdom!

Kårsta GK Junior

Kårsta Golfklubb är den familjära golfklubben som satsar stort på sina juniorer, med över 150 barn i träningsverksamheten. Det är många stora namn som spelat sina första rundor på just Kårsta.

Det här är en klubb som på riktigt älskar golf och som har en stark och levande föreningsanda. Självklart är vi på EAS med och stöttar juniorverksamheten!

Kontakta oss!

Jag heter Johnny och jobbar som produktionschef här på EAS. Jag sysslar med det mesta som rör personal, drift och kunder hos oss. Frågor om nya projekt, utmaningar, samarbeten eller är du intresserad av en anställning – hör av dig till mig.

EAS

Johnny Ström

Produktionschef

Telefon:

E-post:

Se alla kontakter
EAS