Om oss

Välkommen till EAS

Söker du en trygg elfirma med flexibilitet och bred kompetens har du hittat rätt. Vi utför arbeten inom all typ av elinstallation – mot fastighetsägare, industrier och privatpersoner.

Alltid nära dig som kund.

Med 16 års erfarenhet i ryggen vet vi vad vi sysslar med. Under dessa år har privatägda EAS vuxit till drygt 30 anställda och expanderingen fortsätter hela tiden. Vi utgår från moderna lokaler på Aspholmen i Örebro, men jobbar nära våra kunder i hela mellansverige.

Vi jobbar med all typ av elinstallationer, optimeringar, PLC-programmeringar, elservice och automation inom fastighet och industri. Energieffektivisering, projektering och installation av solceller och elbilsladdning är för oss en självklarhet. Vi hjälper dig från start till mål – oavsett projektets storlek.

Våra kunder är många och fantastiska om du frågar oss. Vi på EAS hjälper dig som fastighetsägare, kommunal eller regional verksamhet, industriverksamhet eller privatperson. Det finns inga projekt som är för stora, för små eller för komplexa. Vi gillar att lösa problem och finnas där för dig. Som professionell samarbetspartner eller ett snabbt bollplank. För det ska vara enkelt att be om hjälp.

Vi är stolta över flexibiliteten och bredden av kompetens som finns på EAS. Det gör det möjligt för oss att leverera med enkelhet och kvalitet.

Välkommen att höra av dig.

Projekt vi jobbat med

Våra kunder är många och fantastiska! Här ser du några av de projekt vi arbetat med den senaste tiden.

EAS

Akademiska Hus

121 armaturer gick från kompakta lysrör till LED. Resultatet? Minskad energiförbrukning och en trevligare miljö för musikstudenterna.

Läs artikel
EAS

ÖBO

Roligt projekt i Brickebacken! Elbilsladdning, ny belysning och nya motorvärmare.

Läs artikel

Kontakta oss!

Jag heter Johnny och jobbar som produktionschef här på EAS. Jag sysslar med det mesta som rör personal, drift och kunder hos oss. Frågor om nya projekt, utmaningar, samarbeten eller är du intresserad av en anställning – hör av dig till mig.

EAS

Johnny Ström

Produktionschef

Telefon:

E-post:

Se alla kontakter
EAS