Jobba hos oss

Är det måndag snart?

Jobbet ska vara en rolig och trygg plats där du kan utvecklas. Det är precis det vi jobbar för här på EAS. Välkommen till oss!

Se lediga tjänster

Med gemenskap och bra stämning är vi ett sammansvetsat gäng som gillar att gå till jobbet. Frukostmöten, gemensam träning och aktiviteter efter arbetstid är bara några exempel på hur vi jobbar för att bli en trygg arbetsplats att trivas på.

Vi är en inarbetad organisation där du som kollega kan du vänta dig personlig utveckling i ett omväxlande arbete – här får du möjlighet att växa till det du vill inom branschen. Kunderna är många, varierande och underbara och samarbetena roliga.

“Dynamisk arbetsplats med positiva kollegor som driver!”
Karl-Johan Strid, Elservice
"Ett jobb med trevliga kollegor där jag utvecklas mycket!"
Joakim Pettersson, Tekniker

Vi jobbar med all typ av elinstallation, optimeringar, PLC-programmeringar, industri- och fastighetsautomation och övriga elserviceutföranden. Ofta mot företag och industrier, men här finns plats för alla kunder.

Vi tar gärna emot praktikanter! Det här är en arbetsplats där du som praktikant kan utvecklas och lära dig massvis om yrket och branschen. Vi samarbetar bland annat med Lindeskolan, Praktiska Gymnasiet, Tullängsskolan, Alléskolan och Nercia vuxenutbildningar. Är du intresserad av en praktikplats där du kan växa – hör av dig!

Lediga tjänster

Är du nästa elektriker i gänget?

EAS

Entreprenadelektriker

Intresserad av kundkontakt och tekniskt ansvar?

Läs mer om tjänsten
eas-single-banner-1

Serviceelektriker

Självständig, stresstålig och vill må bra på jobbet?

Läs mer om tjänsten

Vi söker alltid bra elektriker

Inget på tapeten här just nu? Skicka en spontanare till oss. Vi söker alltid bra folk.

Kontakta oss nedan

Kontakta oss!

Jag heter Johnny och jobbar som produktionschef här på EAS. Jag sysslar med det mesta som rör personal, drift och kunder hos oss. Frågor om nya projekt, utmaningar, samarbeten eller är du intresserad av en anställning – hör av dig till mig.

EAS

Johnny Ström

Produktionschef

Telefon:

E-post:

Se alla kontakter
EAS