Hållbarhet

För en bättre framtid

Hållbarhet. För en bättre framtid och arbetsmiljö idag. För oss på EAS innebär det att vi i vårt arbete alltid tar hänsyn till kvalitet, miljö och ekonomi.

Det är tillsammans vi skapar möjligheterna.

På EAS pågår därför ett ständigt förbättringsarbete som ska utveckla vår verksamhet för att erbjuda säkra och hållbara lösningar för såväl våra medarbetare och kunder som miljön.

Vi på EAS är ett trippel ISO-certifierat el-företag. Vi är ISO certifierade inom ISO 9001 kvalité, ISO 14001 miljö och ISO 45001 arbetsmiljö.

I allt dagligt arbete är det viktigt för oss att alltid göra det vi kan för att minska våra klimatavtryck. Det innebär att vi i möjligaste mån föreslår energieffektiva lösningar samt väljer material och produkter som innebär ett bra miljöval och underlättar för återvinning. Självklart har vi en effektiv avfallshantering med optimal källsortering. Och när det kommer till fordonen ser vi till att göra så små avtryck som möjligt med en elektrifierad fordonsflotta och minska antalet onödiga transporter och resor. 

En stor del i vårt arbete för en mer hållbar utveckling är vårt arbete mot dig som kund. Med stor kompetens och erfarenhet kan vi hjälpa dig med energieffektivisering, solcellsanläggningar, elbilsladdning och smart automation. Tekniken utvecklas konstant och vi ser till att alltid vara väl inlästa och uppdaterade. Tillsammans kan vi påverka utvecklingen. 

Projekt vi jobbat med

Våra kunder är många och underbara om du frågar oss! Här är några av de projekt vi jobbat med den senaste tiden.

EAS

Akademiska Hus

121 armaturer gick från kompakta lysrör till LED. Resultatet? Minskad energiförbrukning och en trevligare miljö för musikstudenterna.

Läs artikel
EAS

ÖBO

Roligt projekt i Brickebacken! Elbilsladdning, ny belysning och nya motorvärmare.

Läs artikel

Kontakta oss!

Jag heter Johnny och jobbar som produktionschef här på EAS. Jag sysslar med det mesta som rör personal, drift och kunder hos oss. Frågor om nya projekt, utmaningar, samarbeten eller är du intresserad av en anställning – hör av dig till mig.

EAS

Johnny Ström

Produktionschef

Telefon:

E-post:

Se alla kontakter
EAS