ÖrebroBostäder

Elbilsladdning i Brickebacken

Nu är en stor del av Brickebackens garage och carportar uppdaterade med ny utomhusbelysning, motorvärmare och elbilsladdare.

EAS

Laddade bilar i Brickebacken.

ÖrebroBostäder, eller ÖBO, är en av alla våra härliga kunder. I bostadsområdet Brickebacken behövde garage och carportar uppdateras. Hösten 2022 var det Tallrisvägens tur.

Motorvärmare och utomhusbelysning var i stort behov av uppdatering. Vi på EAS skötte energiberäkning och all installation, från start till mål. Tidigare fanns ingen möjlighet till elbilsladdning. Därför var det extra roligt att installera laddboxar och se till att boende nu kan ladda bilen intill hemmet. Snabbt, smidigt och enkelt.

Stort tack för förtroendet ÖBO! 

Projekt vi jobbat med

Våra kunder är många och underbara om du frågar oss! Här är några av de projekt vi arbetat med den senaste tiden.

EAS

Akademiska Hus

121 armaturer gick från kompakta lysrör till LED. Resultatet? Minskad energiförbrukning och en trevligare miljö för musikstudenterna.

Läs artikel
EAS

Örebro Hockey – Örebroporten

När Örebro Hockey skulle bygga ett nytt gym fick vi på EAS den äran att sköta elen.

Läs artikel

Kontakta oss!

Jag heter Jonas och jobbar som projektledare här på EAS. Har du som avtalskund frågor är det mig du kontaktar! Jag hjälper även till med projekt inom byggström, felsökning, elservice och entreprenad. Tillsammans kommer vi fram till en bra lösning!

EAS

Jonas Björkegren

Projektledare

Telefon:

E-post:

Se alla kontakter
EAS