Örebroporten

Träning med den bästa belysningen

När Örebro Hockey skulle bygga ett nytt gym fick vi på EAS den äran att sköta elen.

EAS

Nytt gym. Ny el.

Örebro Hockeys verksamhet är beroende av ett modernt gym i toppklass. En förutsättning för att kunna bedriva en elitverksamhet, helt enkelt. Vi gillar hockey och speciellt Örebro Hockey. När ett nytt gym för klubben byggdes intill Behrn Arena i Örebro, blev därför väldigt glada att som ramavtalsentreprenör inom service och entreprenad för Örebroporten se till att elen blev utmärkt installerad.

Det nya gymmet rymmer både klassiskt gym, rehabilitering och uppbyggnadsträning i nya och stora lokaler. Och när både eliten, damlaget och ungdomslaget ska träna för framtida matcher är det mer än ofta fullt ös i lokalerna. 

“Det känns roligt att hjälpa en förening vi stöttat länge.”
Johnny Ström, EAS

Vi på EAS har skött all elentreprenad i samband med nybygget. Vi är tacksamma för förtroendet och glada för att Örebro Hockey nu har riktigt bra belysning i träningslokalerna!

Projekt vi jobbat med

Våra kunder är många och underbara om du frågar oss! Här är några av de projekt vi arbetat med den senaste tiden.

EAS

Akademiska Hus

121 armaturer gick från kompakta lysrör till LED. Resultatet? Minskad energiförbrukning och en trevligare miljö för musikstudenterna.

Läs artikel
EAS

ÖBO

Roligt projekt i Brickebacken! Elbilsladdning, ny belysning och nya motorvärmare.

Läs artikel

Kontakta oss!

Jag heter Johnny och jobbar som produktionschef här på EAS. Jag sysslar med det mesta som rör personal, drift och kunder hos oss. Frågor om nya projekt, utmaningar, samarbeten eller är du intresserad av en anställning – hör av dig till mig.

EAS

Johnny Ström

Produktionschef

Telefon:

E-post:

Se alla kontakter
EAS