icon picker

Tele-datainstallation

För ett uppkopplat samhälle

Ett uppkopplat samhälle kräver sin kabeldragning. Vi är med dig hela vägen – från planering och konstruktion till driftsatt fiber och data.

Vi hjälper dig med:
Datanät
Fiberskåp
Konstruktion
Installation
Avprovning
Driftsättning
Kontakta oss

Vi hjälper dig med:

Datanät
Fiberskåp
Konstruktion
Installation
Avprovning
Driftsättning
EAS

Säkert och stabilt.

Oavsett verksamhet eller företag är tele- datainstallation avgörande för att få vardagen att fungera. Stabilt och pålitligt är en förutsättning för såväl intern kommunikation som produktion och säkerhet. Vi arbetar med alla typer av tele, data och fiberinstallationer – för fastighetsägare, industri och privatpersoner. Med vår bredd och erfarenhet tar vi oss gärna an din utmaning. Oavsett storleken på din verksamhet.  

Vid nybyggnationer och renoveringar är vi med från allra första början. Vi ordnar allt, från planering till avprovning och driftsättning. Du ska bara behöva trycka på knappen.

Projekt vi jobbat med

Våra kunder är många och underbara! Här är några av de projekt vi jobbat med den senaste tiden.

EAS

Akademiska Hus

121 armaturer gick från kompakta lysrör till LED. Resultatet? Minskad energiförbrukning och en trevligare miljö för musikstudenterna.

Läs artikel
EAS

ÖSK Ungdom

Ny träningsbelysning på konstgräsplanerna på Ekängs IP ger bra ljus till ÖSK Ungdoms spelare. Och sänker energiförbrukningen med 62 procent.

Läs artikel

Kontakta oss!

Jag heter Andreas och jobbar som projektledare här på EAS. Det är mig du kontaktar om du har frågor om entreprenad, rotarbeten, elservice eller projektering. Tillsammans hittar vi en bra lösning på din utmaning!

EAS

Andreas Rosén

Projektledare

Telefon:

E-post:

Se alla kontakter
EAS

Vill du hellre att vi ringer upp dig?

Lämna ditt namn och nummer så ringer jag upp dig.

Hidden