icon picker

Solceller

Solen är här för att stanna

Den senaste tiden har antalet solcellsanläggningar ökat i Sverige och vi är en bit på väg mot en framtid med mer förnybar energi. Går du i solcellsstankar? Vi hjälper dig längs hela vägen.

Vi hjälper dig med:
Projektering
Energiberäkning
Kalkyl
Montage
Installation
Driftsättning
Kontakta oss

Vi hjälper dig med:

Projektering
Energiberäkning
Kalkyl
Montage
Installation
Driftsättning
EAS

Stort tak eller litet tak, stort energibehov eller mindre?

När vi på EAS installerar en solcellsanläggning är utgångspunkten alltid din fastighet och dess unika förutsättningar och energibehov. Arbetet börjar med energiberäkningar och noggranna kalkyler. Allt för att du ska vara säker på att din investering lönar sig, både för miljön och plånboken. 

Vi är med dig hela vägen, från de första tankarna till driftsatt anläggning med elproduktion. Inga frågor är för små och inga projekt för komplexa. Vi arbetar med kända leverantörer och grossister som finns i Sverige och hjälper dig gärna med rekommendationer om vad som passar bäst för just din fastighet. Hör av dig om du funderar på solceller – vi har monterat solceller på såväl småhus och större fastigheter samt lägenhetshus. 

Projekt vi jobbat med

Våra kunder är många och underbara! Här är några av de projekt vi jobbat med den senaste tiden.

EAS

Akademiska Hus

121 armaturer gick från kompakta lysrör till LED. Resultatet? Minskad energiförbrukning och en trevligare miljö för musikstudenterna.

Läs artikel
EAS

Örebro Hockey - Örebroporten

När Örebro Hockey skulle bygga ett nytt gym fick vi på EAS den äran att sköta elen.

Läs artikel

Kontakta oss!

Jag heter Johnny och jobbar som produktionschef här på EAS. Jag sysslar med det mesta som rör personal, drift och kunder hos oss. Frågor om nya projekt, utmaningar, samarbeten eller är du intresserad av en anställning – hör av dig till mig.

EAS

Johnny Ström

Produktionschef

Telefon:

E-post:

Se alla kontakter
EAS

Vill du hellre att vi ringer upp dig?

Lämna ditt namn och nummer så ringer jag upp dig.

Hidden