icon picker

Fastighetsautomation

För smarta fastigheter

Det är många delar som ska samsas i en fungerande fastighet. Vi hjälper dig att integrera värme, ventilation, belysning och övriga system. Resultatet? Energioptimerade och smarta fastigheter.

Vi hjälper dig med:
Värme
Ventilation
Belysning
Passersystem
Konstruktion
Installation
Driftsättning
Kontakta oss

Vi hjälper dig med:

Värme
Ventilation
Belysning
Passersystem
Konstruktion
Installation
Driftsättning
EAS

En fastighet rymmer inte bara boende, medarbetare eller produktion.

Här finns även olika system, som alla ska fungera tillsammans. Värme, ventilation, belysning och passersystem ska jobba optimalt och tillsammans. För ett behagligt inomhusklimat, smart energiförbrukning och en fungerande vardag. Vi på EAS har länge arbetat med fastighetsautomation – mot både fastighetsägare och industri.

Tillsammans går vi igenom din fastighet och dina behov av automation. Hur nyttjas fastigheten och hur kan vi anpassa alla flöden utifrån det? I arbetet finns vi med dig längs hela vägen, från planering och konsultation till installation och driftsättning. Inte nog med att du får full kontroll över fastighetens alla flöden – du kan även styra dem på distans, skapa en hälsosammare fastighet och se ett bättre driftnetto svart på vitt.

Projekt vi jobbat med

Våra kunder är många och underbara! Här är några av de projekt vi jobbat med den senaste tiden.

EAS

Akademiska Hus

121 armaturer gick från kompakta lysrör till LED. Resultatet? Minskad energiförbrukning och en trevligare miljö för musikstudenterna.

Läs artikel
EAS

ÖBO

Roligt projekt i Brickebacken! Elbilsladdning, ny belysning och nya motorvärmare.

Läs artikel

Kontakta oss!

Jag heter Johnny och jobbar som produktionschef här på EAS. Jag sysslar med det mesta som rör personal, drift och kunder hos oss. Frågor om nya projekt, utmaningar, samarbeten eller är du intresserad av en anställning – hör av dig till mig.

EAS

Johnny Ström

Produktionschef

Telefon:

E-post:

Se alla kontakter
EAS

Vill du hellre att vi ringer upp dig?

Lämna ditt namn och nummer så ringer jag upp dig.

Hidden